OVER ONS

Neroa-sfeer-19.jpg

Neroa is een jong en energievol bedrijf en helpt innovaties op gebied van duurzame logistiek en energie sneller en effectiever op de markt te brengen.

 

Dit doen we door met onze ontwikkelde toolbox bedrijven te ondersteunen en belangeloos op te treden. Onze toolbox bestaat uit de volgende punten: 1) Platformontwikkeling: het structureel samenbrengen van actoren (of apparaten) om gezamenlijk een hoger doel te bereiken, 2) Iteratieve procesbegeleiding: het begeleiden van trajecten (pilots/veldtesten, subsidieaanvragen, certificering, etc.) om de innovatie sneller op de markt te brengen & 3) Business Development Partner: (inter)nationale partijen coachen om de markt van duurzame logistiek en decentrale energie te betreden door hen te koppelen aan de juiste partners.

ONZE MISSIE

Neroa-sfeer-10.jpg

Het is onze missie om innovaties op gebied van logistiek en energie succesvol de markt op te brengen voor onze klanten en dat deze innovaties een actieve bijdrage kunnen leveren aan de verduurzaming van de maatschappij. Hierdoor wordt de realisatie van innovatie en verduurzaming  sneller en rendabeler gerealiseerd.

TEAM

Neroa-portret.jpg
Jeroen Jansen

“Door anders te kijken, zie je meer"

-

"Door het scherp formuleren van een gemeenschappelijk doel en open te zijn over de doelstellingen van de bedrijven zelf zijn we in staat om samen grote resultaten te bereiken. Hiermee kunnen we daadwerkelijk innoveren.”

  • Black LinkedIn Icon
Neroa-portret-2.jpg
Luuk Meijer

"Coöperation is key"

-

"Samenwerking in de energie- en logistieke transitie is cruciaal. Ik draag vanuit Neroa bij aan het opzetten en richting geven van deze samenwerkingen, op lokale en op Europese schaal."

  • Black LinkedIn Icon
Neroa-portret-3.jpg
Damin Booiman

"Creating constructive connections"

-

"Snel de juiste verbindingen met relevante partijen weten te maken is essentieel voor het efficiënt en effectief laten landen van marktinnovaties. Ik hou mij bezig met het opzetten van zulke constructieve verbindingen, specifiek op internationaal niveau."

  • Black LinkedIn Icon

PARTNERS

IANOS-logo-wide-2.png
VK & Greenpoint.jpg
inholland.png
Gemeente-Ameland.png
AEC.png
Logo-gemeente-Groningen---rood-zwart.png
RoyalHaskoningDHV.png
Logo 2021 - 100� - FC.png
logo_NewEnergyCoalition_RGB_EXTERN (1).png
machworx-logo.png
Nijhuis.png